Omgeving

Home / Omgeving

Welkom

Wil je er eens een midweek, een weekendje, of een weekje tussenuit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ruime vakantiewoning**** is geschikt voor 8 tot 10 personen. Ze is gelegen in Zonhoven, midden Limburg, aan het natuurgebied “De Wijers”, “Het land van 1001 vijvers”, met in onze grote achtertuin toegang en uitzicht op één van de vele mooie vijvers, voorzien van een zeer rijke fauna en flora, ideaal voor vogelspotters, een plezier voor de genieters van de seizoenen.

Buiten een schitterende, rustgevende omgeving vind je in heel de nabije omgeving uitgestippelde wandel- en fietsroutes. Zo bevinden we ons aan de wandelroutes van de Wijveheide, in de nabijheid van de GR5 wandelroute, en midden in het Limburgs fietsroutenetwerk tussen knooppunt 93 en 301. Knooppunt 91, “Fietsen door het water” bevindt zich op minder dan 15 minuten. Fietsen kunnen eventueel bij ons gehuurd worden, of jullie eigen fietsen kunnen gestald worden in een afsluitbare garage.

Ben je Shopper, dan zit je bij ons een 10-tal minuten van Hasselt, een 20-tal minuten van Genk, en een 30-tal minuten van Maasmechelen Village. Of ben je race of BMX fanaat, het Circuit van Zolder, Terlaemen ligt op een vijftal kilometer.
Kortom, voor een actief verblijf of om even tot rust te komen, ben je bij ons op het juiste adres, maar ook aan zakenlui is gedacht, om de thuisbasis te zijn voor een kortstondig verblijf, voorzien van gatis WIFI.

Jullie zijn van harte Welkom ! De Limburgse taart en koffie zal klaar staan!

nl_NLNL